Як правильно обрати камери відеоспостереження для дому

13:46 23 липня 2019 р.

Фото до новини

У наші часи кожен хоче безпеки для себе та своєї сім’ї. Тому захист необхідний як для розкішних апартаментів, так і для невеликого приватного дому за містом. Найпрактичнішим способом слідкувати за спокоєм своєї родини є встановлення системи відеоспостереження. Для цього потрібно врахувати все: бюджет, необхідність певного рівня захисту, власне об’єкт спостереження тощо. Ми обрали декілька порад щодо вибору доцільної камери для вашого дому.

Місце для встановлення камери

Перед встановленням потрібно чітко визначитися, які задачі має виконувати камера. Так легше буде обрати необхідний тип, технічні параметри тощо. Найперше — місце камери та об’єкт охорони. В залежності від того, де буде знаходитися камера — у приміщенні чи надворі — залежатимуть її характеристики. Для кімнати достатньо буде простого гаджета. Вуличний варіант має бути обладнаний герметичним корпусом, антивандальним захистом. Якщо є потреба, краще вибрати камеру з більшим чи меншим кутом знімання та певним показником чутливості світла. 

Існують рекомендації щодо вибору найкращого місця для установки камери на вулиці:

  • перед входом у двір — вузькокутова камера, яка спрямована на хвіртку чи ворота;

  • вся територія чи її частини — підходять ширококутові гаджети.

Таке розміщення дозволить ідентифікувати зловмисника, навіть якщо камери з широким розширенням не розпізнають обличчя. 

Якість зображення та чіткість деталей

Зображення, яке ви бачите на екрані, залежить від виду обраної камери: вона може бути аналоговою чи цифровою. Їх головна відмінність — спосіб передачі зображення, який впливає на деякі характеристики:

  • Аналогова камера. Передає відео без затримок, у реальному часі. Останні її моделі знімають відео у хорошій або відмінній якості, чим не відстають від цифрових конкурентів. Також такий гаджет миттєво реагує навіть при великій швидкості дії. Попри доступність та інші плюси, масштабованість такої камери невелика, тому приблизити зображення вам не вдасться.

  • Цифрові моделі. Дорожчі, однак усі обладнані високоякісною матрицею (найсучасніші — до 12 МП або 4К). Вони мають добру масштабованість, чутливість до швидкості, оптимізацію тощо. Проте сигнал може передаватися з невеликими затримками через особливий спосіб передачі зображення. Зверніть увагу, що цифрову камеру буде складніше підключити, аніж аналогову. Якщо ви фахівець, радимо замовити послуги встановлення відеоспостереження у Львові

    Якщо у вас немає потреби спостерігати на великих відстанях чи за найдрібнішими деталями, можна вибрати більш дешевий варіант.

    Послуги компанії RBK Kronos

    Команда фахівців ремонтно-будівельної компанії «РБК Кронос» надає послуги щодо підключення камери відеоспостереження. Робота буде виконана за наступним алгоритмом:

    Наш майстер безкоштовно виїжджає до вас додому та оглядає територію спостереження. З ним ви обговорюєте всі деталі. Ви розраховуєте з компанією кошторис та укладаєте договір. Лише після цього майстри починають встановлення системи нагляду. Ви оплачуєте послугу зручним вам способом після виконання всіх робіт. Команда фахівців допоможе обрати потрібний вам пристрій спостереження, звертаючи увагу на ваш бюджет.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів