Славське поставлять на відеоспостереження

21:54 3 вересня 2021 р.

Фото до новини

Славська селищна рада підписала договір із приватним підприємцем Марком Шипаком на встановлення системи відеоспостереження за 469 тис. грн. Відеоспостереження у селищі має запрацювати до кінця поточного року.

Про це інформують Наші гроші Львів, пише Dailylviv.com.

У відкритих торгах конкурували лише два підприємці: Роман Якубович та переможець Марко Шипак. На усіх етапах аукціону учасники не змінювали ціну, а різниця між пропозиціями становила 2,5 тис. грн.

При цьому підприємець Якубович, пропозиція якого була дорожчою, не завантажив усіх необхідних документів. Разом з тим, що підприємці до участі на торгах подали документи з однаковими дефектами друку, це свідчить про використання спільною техніки та технічну участь одного з них. використання спільною техніки та технічну участь одного з них.

Підприємець Роман Якубович виключив знайомство зі своїм конкурентом, та на питання про подібність документів відповідав, що нічого не знає. Він працює менеджером в магазині «Протект», де закуповує техніку переможець закупівлі Марко Шипак. Який підтвердив, що знає свого конкурента, саме через те, що купує обладнання у компанії «Протект».

«Ми частково закуповуємо обладнання в компанії «Протект», де працює Роман Якубович. Я його знаю як людину, але спільні документи - це виключено», – стверджує Шипак.

При цьому він використовує логотип з назвою «Протект 360», але візуально логотип відрізняється від логотипу фірми, що продає обладнання.

Про підприємців

Приватний підприємець Марко Шипак працює на ринку з 2014 року. З моменту реєстрації він отримав державних замовлень на 18 млн грн. Зі свого боку, Роман Якубович зареєстрований 2011 року і з цього часу отримав державних замовлень на 2 млн грн. Якубович мало виходить на відкриті торги, здебільшого працює за прямими угодами з бюджетними замовниками. Він також є співзасновником «Компанії розумних рішень».

ОТГ масово порушують законодавство з закупівель товарів та послуг

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів