Визначили лікарню у Львові, де госпіталізуватимуть вагітних з ковідом

09:44 1 жовтня 2021 р.

Фото до новини

400 додаткових ліжкомісць для хворих на ковід розгорнуть у стаціонарах Львівщини.

Станом на сьогодні на Львівщині функціонує 14 стаціонарів, де госпіталізують хворих на ковід, одна з них – лікарня «ОХМАТДИТ», в якій надають медичну допомогу дітям. Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com

До переліку «ковідних» закладів охорони здоров’я області внесли Львівський обласний перинатальний центр (де госпіталізуватимуть вагітних з ковідом) та 8-му міську клінічну лікарню м. Львова. Про це на сесії Львівської облради доповів директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис.

“Ліжкова мережа для госпіталізації хворих на ковід в області складає 3300 ліжок, з яких 94% забезпечені киснем. Включення ще двох закладів охорони здоров’я до переліку «ковідних» забезпечить додаткових 400 ліжок з киснем. 

Ці заклади готові до роботи з коронавірусом, мають відповідну матеріально-технічну базу та кадровий потенціал, і що найголовніше – кисневу підтримку. Пріоритет у визначенні «ковідних» надається тим закладам, які забезпечені централізованою поставкою кисню», - зазначив Орест Чемерис.

Нагадаємо, у стаціонарах Львівщини перебуває 1633 особи (49,48% заповненість ліжкової мережі).

На Львівщині повідомили, серед яких категорій смертність від ковіду найвища

У Львівській області госпіталізували ще 166 осіб з коронавірусом

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів