Чому на Львівщині зменшать кількість ковідних медзакладів

22:22 4 червня 2021 р.

Фото до новини

Львівська облдержадміністрація скерувала до Міністерства охорони здоров’я України погодження щодо зміни переліку ковідних закладів, які визначені розпорядженням керівника робіт В. Ляшка.

Про це на брифінгу розповів заступник голови Львівської ОДА Іван Собко, пише Dailylviv.

У зв’язку із зниженням захворюваності та госпіталізації хворих на COVID-19 виникла потреба в оптимізації мережі лікарень та затвердженні нових маршрутів пацієнтів з COVID-19.

Іван Собко розповів, що у переліку ковідних залишать Львівську лікарню швидкої медичної допомоги, Центр легеневого здоров’я, Львівську обласну інфекційну лікарню, Львівський госпіталь ветеранів воєн та репресованих, тобто, великі госпітальні бази, де облаштовано більше 170 ліжкомісць для хворих на коронавірус та ОХМАТДИТ для госпіталізації дітей.

Щодо районних закладів охорони здоров’я, то в переліку ковідних залишають: - Кам'янка-Бузьку ЦРЛ - Сокальську ЦРЛ - Стебницьку МЛ - Стрийську МЛ - Жидачівську МЛ - Перемишлянську ЦРЛ - Рудківську лікарню - Пустомитівську ЦРЛ - Новояворівську РЛ ім.Ю.Липи.

«Станом на сьогодні ці заклади затверджені розпорядженням керівника робіт В.Ляшка та мають право контрактуватися з Національною службою здоров’я України», - пояснив Іван Собко.

13 медзакладів і фізособа-підприємець одержують бюджетні кошти на амбулаторне лікування мешканців Львівської МТГ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів