Львівська дитяча лікарня «Охматдит» отримала 13 ліжечок для новонароджених

17:48 3 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

Волонтери «Народної Самооборони» Львівщини передали в п’ятницю, 3 cерпня, в дитячу лікарню «Охматдит» 13 ліжечок для відділення новонароджених, які доставили із Німеччини.

Про це повідомили в п’ятницю, 3 серпня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли: «Зібрав допомогу в Німеччині Вольфган Понто та його фонд «HOPE». За словами німецького благодійника, це його вже сороковий візит на Львівщину.

«Діти – це майбутнє будь-якої держави, тому вони повинні отримувати якісну медичну допомогу», – запевнив Вольфган Понто.

Меценат розповів також: «Допомогу сьогодні отримали також Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр (висококалорійне харчування та різноманітні медичні розхідні матеріали) та опікове відділення 8-ї міської клінічної лікарні (медичні розхідні матеріали). Крім того, ми допомагаємо здійснювати ремонтні роботи в лікарнях. Наприклад, невдовзі розпочинаємо ремонт в «Охматдиті». Загалом наш фонд допомагає медзакладам по всій Україні – від Львова до Лисичанська».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів