Динаміка госпіталізації з ковід зростає: у Львові обстежили 8 медзакладів для розгортання додаткових ліжок

18:40 13 березня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні посадовці Львівської мерії спільно з членами новоствореної спеціальної комісії обстежили 8 медзакладів на можливість розгортання там 700 додаткових ліжкомісць та 2 тимчасових шпиталів. Про це розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«Суботу провели в обстеженні медичних закладів щодо можливості розгортання додаткових 700 ліжкомісць. Разом зі спеціальною комісією та колегами обстежили 8 локацій. Оглянули — де можливо, згідно з визначеними вимогами, на базі лікарні швидкої допомоги та 8-ї міської лікарні розгорнути тимчасові шпиталі, адже динаміка госпіталізації хворих на коронавірус зростає щоденно. Станом на сьогодні є 1300 ліжкомісць. Працюємо над збільшенням цієї кількості до 2000. За результатами виїздів, готуємо необхідні акти та рішення, які будемо виносити на засідання штабу протидії поширенню коронавірусу та комісії ТЕБ і НС», — зазначив Андрій Москаленко.

Нагадаємо, зараз у міських лікарнях Львова для лікування хворих на коронавірус облаштовано 1300 ліжок, однак до кінця березня їхню кількість планують збільшити до 2000. Зокрема, на базі двох лікарень утворять тимчасові шпиталі, а відповідна комісія, створена ухвалою Ради, опрацьовує можливість перепрофілювання денних стаціонарів міських поліклінік.

Міністр у Львові назвав мінімальну добову норму щеплень

У п'яти районах Львівщини - найбільше нових випадків Covid-19

Львівщина - в п'ятірці антилідерів за кількістю нових хворих на Covid-19

Львівщина - в п'ятірці антилідерів за кількістю нових хворих на Covid-19

Львівська область наближається до червоної карантинної зони,- міністр

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів