У Львівському перинатальному центрі виходили найменшого пацієнта за всю історію закладу

10:44 1 березня 2023 р.

Фото до новини

Хлопчик з вагою 580 грамів, що народився на 24-му тижні гестації, та успішно виписаний з мамою додому, став найменшою виходженою дитиною за всю історію Львівського обласного клінічного перинатального центру.

Про це інформує пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

Як повідомила директорка закладу Марія Малачинська, у дитячій реанімації малюк провів 34 дні та з масою тіла 1200 грамів був переведений на 2-й етап виходжування передчасно народжених дітей.

"Титанічна робота фахівців наших неонатологічних відділень та можливість комплексних медичних послуг в межах однієї установи дали малечі шанс на здорове майбутнє. Щоденні процедури, консультації суміжних спеціалістів, налагодження грудного вигодовування сприяли позитивній динаміці розвитку. Дуже важливу роль відіграла активна участь мами, яка довіряла лікарям та була впевнена в успіху. Вікторія постійно спілкувалася з синочком, розповідала казки та співала колискові", - зазначила Марія Малачинська.

У результаті на 91 добу з вагою 2510 грамів дитина виписалася додому.

"Ми надали усі необхідні рекомендації та запропонували спостереження у відділенні медичної реабілітації для передчасно народжених та малих дітей. Для мами й дитини в нас є послуги педіатра та інших лікарів, вакцинація, масажі, заняття з фізичним терапевтом та всі необхідні консультації. Бажаємо усім колективом хлопчику щасливої долі, міцного здоров’я та вирости справжнім українським козаком", - резюмувала керівниця обласного перинатального центру.

Львівські лікарі врятували недоношене немовля: історія породіллі з Київщини

Дівчинку, яку через кесарів розтин врятували з лона матері, хворої на Covid, виходжують у Львівській обласній лікарні

У Львові виходили хлопчика, який народився з вагою 750 грамів

Дівчинку, яка народилася з вагою 660-грамів, виписали з лікарні

Вісім дітей жінка з Городка народила в одному пологовому будинку Львова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів