Дівчинку, яку через кесарів розтин врятували з лона матері, хворої на Covid, виходжують у Львівській обласній лікарні

20:01 10 грудня 2020 р.

Фото до новини

Про це сьогодні, 10 грудня, повідомили на сторінці у Фейсбуці Львівської обласної клінічної лікарні.

"Сьогодні кожна небайдужа людина у молитві просить одужання та зцілення для мами 6-ти дітей і її передчасно народженої донечки. Медична спільнота, яка опікується пацієнтками, докладає максимум зусиль і вміння для порятунку їхніх життів.  

Маленька, передчасно народжена дівчинка, на лікуванні перебуває у відділенні інтенсивної терапії Неонатального центру Львівської обласної клінічноі лікарні. Крихітка потребує довготривалої високоспеціалізованої допомоги, адже є глибоко незрілою. І повірте, команда, яка тут працює, вкладає не лише весь свій професіоналізм, але й всю душу, любов та опіку. Разом з тим, матеріальну частину стосовно догляду і виходжування дівчинки, на себе цілковито взяла адміністрація нашої лікарні. Адже ми добре розуміємо, що родина опинилася у надскладній життєвій ситуації і потребує допомоги та небайдужості від кожного із нас.

Тому, хто є щирий серцем і має змогу підтримати маму крихітки, просимо не залишатися осторонь.

Ми ж, команда ЛОКЛ, і надалі подбаємо про маленьку Даринку і забезпечимо всім необхідним у цей складний час .

Віримо і щиро сподіваємося, що все буде добре, мама й дитятко одужають, і родина скоро воз'єднається",- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 6 грудня, о.Тарас Байцар, священник Львівської архиєпархії, працівник Українського католицького університету, поширив заклик про молитву за дружину священника - Катерину Терлецьку і її ненароджене дитятко.

За його словами, у Катерини Терлецької через ковід - 90% ураження легенів.

Нагадаємо, Сovid-19: мати 5 дітей та її передчасно народжена дитина, яких рятують медики, - у критичному стані

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів