Культура (cтор. 451)

Фото для новини

14:56 1 жовтня 2013 р.

«Золотий лев на вулиці-2013» у Львові розпочнеться 3 жовтня. Програма

Театральні, циркові, музичні вистави та шоу-програми з Чехії, Польщі, Білорусії, Литви, Португалії, України можна побачити на міжнародному театральному фестивалі «Золотий лев на вулиці 2013», який відбудеться з 3 до 6 жовтня просто неба на площах та вулицях Львова.

Культура

Фото для новини

18:46 30 вересня 2013 р.

Найбільша в Україні фігура Богородиці Оранти освячена у Львові

Урочисте посвячення найбільшої в Україні фігури Матері Божої відбулося у неділю, 29 вересня, у львівському мікрорайоні Сихів. Посвяту здійснив Преосвященніший Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського патріархату Димитрій Рудюк у співслужінні зі священиками та вірянами.

Культура

Фото для новини

20:44 29 вересня 2013 р.

Екс-міський голова Львова руйнує Криву Липу. Архітектор вимагає компенсації

У проїзді Крива Липа за номерами 3 і 3а екс-міський голова Львова Любомир Буняк добудував нові поверхи, які нищать музейний Львів,занесений до світової спадщини ЮНЕСКО. Архітектор Юрій Волощак хоче за це матеріальної компенсації від колишнього міського голови Львова Любомира Буняка.

Культура

12:53 27 вересня 2013 р.

Саакашвілі радить Україні замінити російську мову англійською

Грузинська молодь обирає англійську мову для вивчення, бо дивиться реалістично на майбутнє світу, в якому російська втратила світове значення. Про таке заяви президент Грузії Михайло Саакашвілі в інтерв'ю "Україні молодій".

Культура

Фото для новини

16:50 26 вересня 2013 р.

У Львові - новий директор Музею народної архітектури і побуту "Шевченківський гай"

Новим директором Музею народної архітектури та побуту (Шевченківського гаю) призначено Романа Назаровця. Його кандидатуру на цю посаду було обрано в процесі відбору, який провело управління культури ЛМР. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Культура