Завтра у Львівській філармонії – «Джазова прогулянка з Мирославом Скориком»

19:46 19 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Львівська обласна філармонія

Як повідомили «Щоденному Львову» в п’ятницю в обласній філармонії, в суботу, 20 грудня, о 18:00 у концерт у ній матиме особливу відпочинкову ауру.

У Львівській обласній філармонії повідомили сьогодні, 19 грудня, «Щоденному Львову», що вона запрошує завтра на «Джазову прогулянку з Мирославом Скориком». У повідомленні також конкретизують:

«У суботу, 20 грудня, о 18:00 концерт у Львівській обласній філармонії матиме особливу відпочинкову ауру у джазовому ритмі, адже звучатимуть твори Мирослава Скорика із вкрапленнями джазу (цей естетичний вектор є одним із провідних у творчості Мирослава Скорика): цикл «П'ять джазових п'єс» для фортепіано і струнного оркестру, цикл «Три екстравагантні танці» для двох фортепіано з оркестром, а також інші твори.  Особливим цей концерт буде ще й тому, що маестро не лише диригуватиме Академічним молодіжним симфонічним оркестром «INSO-Львів», а й сам виконає на фортепіано частину композицій.

Маестро диригуватиме оркестром, й, окрім того, частину композицій виконає на фортепіано. У концерті візьмуть участь піаністи Йожеф Єрмінь, Оксана Рапіта і Мирослав Драган. 

Ольга Максим’як, відділ реклами та маркетингу Львівської філармонії тел.: 0981301061».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів