Подарунки від міста отримали в день святого Миколая 182 дитини з багатодітних сімей

14:52 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, «управління соціального захисту ЛМР 19 грудня організувало Свято Миколая для дітей 2003-2010 років народження з багатодітних сімей, на утриманні яких є шемстеро й більше дітей».

У прес-службі ЛМР повідомили сьогодні, 21 грудня, «Щоденному Львову», що подарунки від міста отримали на святі Миколая 182 дитини з багатодітних сімей. У повідомленні також конкретизують:

«Із настанням зимових свят, міська влада вже традиційно організовує подарунки потребуючим мешканцям нашого міста. Так, в рамках комплексу заходів, управління соціального захисту ЛМР 19 грудня організувало Свято Миколая для дітей 2003-2010 років народження з багатодітних сімей, на утриманні яких є шемстеро й більше дітей. Захід відбувся в центрі дитячої творчості «Веселка».

У ході заходу з музичними вітаннями виступили ансамбль народної музики і танцю «Горгани», театр студії «Маска», гуртки «Надія» та «Духовний спів». Наприкінці заходу 182 дитини одержали від міста подарунки.

До проведення акції долучилась група компаній «Теплосвіт». Виконувач обов’язків начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин. зазначив також: «Свято Миколая – це свято, яке викликає радість у наших серцях, яке несе філософію турботи про ближнього. Власне, важливо, аби в ці дні діти відчували турботу дорослих, радість святкування й зберегли позитивні враження на майбутнє».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів