Головну ялинку Львова виростили в Бориславському лісництві, а придбали за 4152 гривень (відео)

13:42 22 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Прикрасили 17-метрову лісову красуню іграшками, які розмалювали школярі а також дерев'яними прикрасами яворівських майстрів.


Відео: телеканал «ZIK»

Попри те те, що у Львові вже майже місяць немає справжньої зими з морозом й снігопадами, 17-метрова лісова красуня все ж приїхала з карпатських лісів і вже кілька днів красується в самому центрі міста, навпроти Львівської опери. Головна ялинка Львова була урочисто відкрита 19 грудня – в день святого Миколая за участю мера Андрія Садового та 15 дітей з Криму, Донбасу та Львова.

Вартість ялинки – 4152 гривень, гроші на її покупку, за інформацією прес-служби мерії, були виділені з міського бюджету. Виростили красуню в Бориславському лісництві. 

Прикрасили дерево іграшками, які розмалювали львівські школярі а також дерев'яними прикрасами яворівських майстрів. Біля ялинки працює традиційний новорічно-різдвяний ярмарок, де торгують солодощами, гарячим вином і різними виробами. А найменших любителів розваг чекають різні атракціони – катання на каруселях, прогулянка на поні, фотосесія з собаками незвичайних порід, господарі яких навіть за «подивитися» вимагають чималих грошей. 

Про це повідомляється сьогоднішній публікації Тетяни Самотій у київській газеті «Сегодня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів