Культура (cтор. 408)

Фото для новини

15:10 2 січня 2015 р.

Українських воїнів привітали в зоні бойових дій колядники з львівського будинку офіцерів

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі міністерства оборони, творча група також передала захисникам Вітчизни подарунки від львівських волонтерів – солодощі, вареники, теплі речі й понад 100 кілограмів ковбасних виробів.

Культура

Фото для новини

11:44 2 січня 2015 р.

Завтра у дворику Львівської Ратуші розпочнуться вуличні театралізовані вистави

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, «академічний духовний театр «Воскресіння» запрошує усіх зробити Різдво незабутнім разом з ангелами, які спустяться з небес, щоб запалити Різдвяну зірку і подарувати щастя на весь рік».

Культура

Фото для новини

17:05 31 грудня 2014 р.

Львів’ян закликають запалити в новорічну ніч свічки – замість феєрверків і салютів (відео)

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до львів’ян з ініціативою запалити у новорічну ніч свічку, замість феєрверків та салютів.

Культура

Фото для новини

16:38 31 грудня 2014 р.

31 грудня та 1 січня в храмах Львова відбудуться Літургії й подячні молебні.

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову»: «Напередодні Нового року 31 грудня 2014 року та вже 1 січня 2015 року в храмах Львова відбудуться Літургії та подячні молебні. Духовенство і миряни складатимуть подяку за прожитий рік та проситимуть благословення й миру на рік наступний».

Культура

Фото для новини

15:32 31 грудня 2014 р.

6 січня проведуть Святвечір для самотніх літніх львів’ян

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 6 січня в Центрі денного дозвілля при храмі Святого Климента Папи на вулиці Генерала Тараса Чупринки, 70 та в Центрі денного дозвілля при Храмі всіх святих українського народу на вулиці Симона Петлюри, 32 проведуть Святвечір для одиноких львів’ян літнього віку.

Культура

Фото для новини

15:20 31 грудня 2014 р.

6 січня у Львові організують Святвечір для бездомних

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 6 січня о 17.00 в Центрі обліку та нічного перебування бездомних, що на вул. Кирилівській, 3а, для бездомних, які отримують соціальні послуги в Центрі обліку та нічного перебування бездомних, проведуть спільні молитву та трапезу з традиційними стравами.

Культура

Фото для новини

18:00 30 грудня 2014 р.

Оголошено відбір претендентів на посаду директора Львівського театру естрадних мініатюр

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, управління культури ЛМР розпочало відбір претендентів на заміщення вакантної посади директора Львівського театру естрадних мініатюр «І люди, і ляльки».

Культура

Фото для новини

11:22 30 грудня 2014 р.

3 січня на благочинному концерті у Львові збиратимуть кошти на музичні інструменти школі-інтернату

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу, 3 січня, в ТЦ «Роксолана» відбудеться благочинний концерт «Вчимося музикувати», під час якого збиратимуть кошти для купівлі нового музичного інструменту школі-інтернату №2.

Культура

Фото для новини

20:52 29 грудня 2014 р.

9 січня на вулиці Василя Симоненка у Львові відбудеться фестиваль дитячих вертепів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 9 січня о 13.00 на Площі 12 ялинок посеред вулиці Василя Симоненка розпочнеться фестиваль дитячих вертепів.

Культура

Фото для новини

20:20 29 грудня 2014 р.

УГКЦ запрошує на благодійний вечір родинного святкування «У гостях у Василя та Маланки»

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 13 січня 2015 року Фундація Духовного Відродження УГКЦ запрошує на благодійний вечір родинного святкування Старого Нового року «У гостях у Василя та Маланки», який відбудеться у родинному домі «Покрова» на вулиці Дорога Кривчицька, 19.

Культура