Сьогодні для відвідувачів концерту пам’яті Кузьми Скрябіна у Львові побільшає транспорту (оновлено)

12:12 21 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У неділю о 20.00 годині на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт пам’яті Кузьми Скрябіна.

Враховуючи велику кількість розпроданих квитків, було прийнято рішення про збільшення одиниць громадського транспорту, що курсує у напрямку вулиці Стрийської на цей день. Для комфорту мешканців та гостей міста до стадіону будуть курсувати шатл-баси, які з 18.00 до 20.00 відправлятимуться з площі Євгена Петрушевича та від кінотеатру імені Олександра Довженка до автовокзалу.

Після завершення концерту з 23.15 до 01.00 автобусами можна буде дістатись від перехрестя вулиць Стрийської й Сокільницькою до площі Євгена Петрушевича та  від вулиці Вернадського (8-ма дорога) до кінотеатру імені Олександра Довженка.

Також продовжено до 01.00час роботи автобусних маршрутів №3-А, 10, 25, 40 і тролейбусних маршрутів №3, №20 і №25. Про це повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. Натомість агенція «Укрінформ» розповіла в неділю:

«У Львові сьогодні відбудеться концерт пам'яті Андрія Кузьменка (Скрябіна). Вшанувати Кузьму до обласного центру прибудуть «Брати Гадюкіни», Святослав Вакарчук, Олександр Пономарьов, Наталія Могилевська, LOBODA, Олександр Положинський, Тарас Чубай, Женя Галич, Марія Бурмака, Віктор Павлик та інші зірки вітчизняної естради.

Начальник управління культури Львівської міськради Ірина Магдиш зазначила: «Раніше великий концерт – триб'ют пам'яті Кузьми Скрябіна відбувся у столиці. Тепер, зважаючи на важливість Львівщини та Львова у житті Кузьми і вплив «малої батьківщини» співака на його формування як особистості, такий же концерт відбудеться і на найбільшому майданчику обласного центру – стадіоні «Арена Львів».

За словами Ірина Магдиш, у Львові очікується великий десант друзів Кузьми – зірок української естради. Усі вони  виконуватимуть пісні Кузьменка. Враховуючи велику кількість розпроданих квитків, Львівською міськрадою  прийнято рішення про збільшення одиниць громадського транспорту, що курсує у напрямку стадіону».

Про це повідомили сьогодні, 21 червня, на сайті агенції «Укрінформ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів