До Львова приїхали на флеш-моб «Подих надії» 260 музикантів

11:34 20 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: hopefest.lviv.ua

Об’єднаний оркестр складається з десяти колективів із Волині, Житомирщини, Рівненщини й Черкащини.

«Сьогодні, 20 червня, у трьох різних районах Львова несподівано для людей просто на вулиці з’являтимуться музиканти, які гратимуть бадьорі мелодії», – анонсували в прес-службі Міжнародного фестивалю надії, де також розповіли:

«Флеш-моб розпочнеться об 11-й ранку просто неба на трьох локаціях – площі Ринок перед ратушею, на майдані біля пам’ятника Івану Франку та на початку проспекту Свободи. 260 музикантів з’їдуться з різних областей, щоб єдиним голосом надихнути українців «без надії таки сподіватись».

Завершиться флеш-моб невеличким концертом на площі перед Оперним театром. Це буде найбільший за кількістю інструментів музичний флеш-моб у Львові.

Об’єднаний оркестр складається з десяти духових оркестрів з Рівненської, Житомирської, Черкаської та Волинської областей. Музиканти представлятимуть повний склад духового оркестру – флейти, гобої, кларнети, група саксофонів, валторни, труби, тромбони, туби, корнети, баритони, тенори, великий барабан і тарілки.

Вони виконуватимуть 17 творів українських та зарубіжних авторів, які готують з початку квітня. Про це повідомили на сайті Міжнародного фестивалю надії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів