Культура (cтор. 364)

Фото для новини

18:10 30 червня 2015 р.

Контракт із художнім керівником Львівського театру імені Лесі Українки не продовжуватимуть (відео)

Управління культури ЛМР оголошує конкурсний відбір на заміщення вакантної посади художнього керівника драматичного театру імені Лесі Українки.

Культура

Фото для новини

11:12 30 червня 2015 р.

У Львові о 17.00 розпочнеться під патронатом глави УГКЦ благодійний ярмарок-розпродаж (відео)

У приміщенні Філософсько-богословського факультету Українського католицького університету на вулиці Хуторівка 35а відбудеться благодійний ярмарок-розпродаж Національної пересувної експозиції образотворчого і прикладного мистецтва «Преображення Господньою Любов’ю».

Культура

Фото для новини

15:48 29 червня 2015 р.

Парафіяни львівського Гарнізонного храму передали 10000 гривень на спорудження каплиці на Луганщині

Військовослужбовці та їх капелан, отець Орест Сало, подякували в Гарнізонноиу храмі святих апостолів Петра і Павла на вулиці Театральній, 11у Львові його парафіянам за те, що вони долучились до побудови каплиці святого Архистратига Михаїла у селі Побєда Новоайдарського району Луганської області.

Культура

Фото для новини

12:25 29 червня 2015 р.

Завтра всесвітньовідомий диригент Кирило Карабиць представить у Львові проект «Золота Україна» (відео)

У вівторок, 30 червня, о 19:00 у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької завершиться масштабним концертом культурний форум «Донкульт».

Культура

Фото для новини

09:23 29 червня 2015 р.

Мар'ян Калічак зі Львівщини переміг у двох номінаціях фестивалю ковальського мистецтва (відео)

Роботи дрогобичанина «Єдність вільних птахів» та «Хаос і Логос» визнали кращими на «ВакулаФЕСТ-2015» у номінаціях «Символ оновленої України» та «Гармонія буття».

Культура

Фото для новини

12:38 28 червня 2015 р.

На площі Ринок у Львові о 20.00 розпочнеться концерт проекту «Пазли Вічності» (відео)

Відвідувачі концерту почують ексклюзивні джазові аранжування творів Баха, а також української музики авторства джазової піаністки Наталії Лебедєвої у виконанні дуету 13-річних скрипалів «TwoViolins» і тріо – Наталії Лебедєвої з Костянтином Іоненко (контрабас) та Павлом Галицьким (барабани).

Культура

Фото для новини

12:17 28 червня 2015 р.

У Львові о 17.00 розпочнеться День молоді в садах митрополита Андрея Шептицького (відео, програма)

Відвідувачі концерту-презентації «Kerygma Project» матимуть унікальну можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття; здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори; перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності.

Культура

Фото для новини

23:28 27 червня 2015 р.

Львів став на кілька днів столицею джазу

Події фестивалю«Alfa Jazz Fest», як і у попередні роки, розгортаються одночасно на трьох сценах – у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, також – на площі Ринок і у подвір’ї Палацу Потоцьких.

Культура