У Львові 15-й рік поспіль відкрили «Фабрику святого Миколая (відео, оновлено)

22:50 14 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: unn.com.ua

13 немовлят змусили повзати наввипередки.

«Фабрику Святого Миколая» вже вп’ятнадцяте поспіль відкрили сьогодні у Львові. Участь у відкритті Фабрики взяв театр «Золота молодь» з Навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Учасники театру продемонстрували виставу за твором Лесі Українки «Струни голоснії».

Упродовж чотирьох днів волонтери прийматимуть іграшки, книги, дитячий одяг, засоби гігієни, солодощі тощо.

Усі речі будуть розфасовані відповідно до віку та статі дитини. На Святого Миколая волонтери рознесуть подарунки дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також дітям, чиї батьки загинули в зоні АТО.

Організатори Фабрики розповіли, що в акції бере участь 150 груп волонтерів по чотири людини.

Про це повідомив сьогодні, 14 грудня, кореспондент інформаційної агенції «УНН». Натомість тележурналісти розповіли в понеділок:

«Благодійна фабрика відкрилася у Львові вже уп’ятнадцяте. Три дні волонтери збиратимуть подарунки для дітей з малозабезпечених сімей, дітей учасників АТО та маленьких переселенців.

Охочі стати волонтерами фабрики попередньо проходять ретельний відбір, реєстрацію і вишкіл, розповідають організатори акції. «Найчастіше люди приносять їм м’які іграшки, одяг, солодощі, канцелярські товари та книжки», – каже координатор акції Христина Дольна.

Коробки для збору речей ставили в університетах, на різних підприємствах. Пізніше волонтери сортують і підраховують принесені подарунки. Далі вони отримують записку з ім’ям та віком дитини, яку прикріпляють на пакунок.

Після цього вони самостійно обирають та складають необхідні речі. Розносити подарунки своїм підопічним учасники акції планують у п’ятницю ввечері».

Про це повідомили сьогодні, 14 грудня, на «Громадському телебаченні». Тележурналісти розповіли в понеділок також:

«Немовлята у Львові повзали наввипередки у костюмах Дідів Морозів. У змаганнях взяли участь 13 малюків. Один із учасників так стомився, що заснув прямісінько на лінії старту, та решта дітлахів доповзли до фінішу. Їх закликали батьки іграшками, всілякими словами і жестами. Хоча переможцем став лише один малюк, розвиваючі ігри у подарунок отримали всі діти», – повідомили сьогодні, 14 грудня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1». Більше – в її відеосюжеті:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів