16 грудня у Львові презентуватимуть книгу бійця батальйону «Карпатська Січ»

22:20 15 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Кошти з продажу «Смерті царя» її автор Юрко Хоменів-Чуб скерує на допомогу своїм побратимам – добровольцям, які зараз боронять Донецький напрямок.

«У середу, 16 грудня, о 16.00 в конференц-залі Українського товариства охорони пам'яток на вулиці Коперника (№40a) відбудеться презентація книги бійця АТО Юрка Чуба «Смерть царя», – повідомили сьогодні, 15 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі, де також розповіли подробиці:

«Перша книга Юрка Чуба, бійця окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ», написана в окопах і в бліндажах під час АТО на сході України. Автор називає «Смерть царя» бойовою прозою – створював її поблизу Донецького аеропорту, під залпи реактивної артилерії.

Ця книга пронизана переживаннями і щирістю – адже на межі життя і смерті ніколи кривити душею і хочеться говорити про найважливіше. Під час презентації автор розповість про військові будні та про діяльність добровольчих батальйонів, покаже війну зсередини: так, як бачить її боєць, так, як він її осмислює і відчуває.

Кошти з продажу книг Юрко Хоменів-Чуб скерує на допомогу своїм побратимам – добровольцям батальйону «Карпатська Січ», які зараз боронять Донецький напрямок. У презентації візьмуть участь: автор книги, доброволець окремої чоти «Карпатська Січ» Юрко Хоменів-Чуб, голова ВГО «Сокіл», боєць «Карпатської Січі» Юрій Черкашин, бійці чоти «Карпатська Січ» – «Равлик» і «Куля», ілюстраторка книги – «Багдад», очільники волонтерської спільноти «Львівський Лицар» – Андрій Салюк та Іван Радковець, координатори волонтерської спільноти «Народний Легіон» Володимир Гаврон і Тарас Матвіїв».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів