Глава УГКЦ нагородив капеланів Гарнізонного храму Львова (відео)

11:18 16 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kapelanstvo.com.ua

Душпастирів удостоїли почесними відзнаками.

15 грудня , після Архиєрейської Літургії, якою розпочався другий день IX Всеукраїнського з’їзду військових капеланів УГКЦ, Блаженніший Святослав вручив душпастирям почесну відзнаку «Хрест військового капелана». Її отримали 120 капеланів, які здійснювали своє служіння в зоні АТО.

Серед нагороджених священиків – душпастирі «Центру Військового Капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ» й священнослужителі Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла, які на сході України підтримували дух наших захисників – отці Степан Сус, Тарас Михальчук, Андрій Сіданич, Андрій Хомишин, Богдан Кулик, о. Роман Довгань та Михайло Білецький. Почесна відзнака «Хрест військового капелана» вручається військовим капеланам за відданість та вірність у звершенні капеланського служіння серед військовослужбовців Збройних сил та інших військових формувань України. У комплект нагороди входить також знак відзнаки та грамота про нагородження.

Про це повідомили на інформаційному порталі пасторального та соціального служіння капеланів Львівської архиєпархії УГКЦ «Капеланство.info».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів