Культура (cтор. 131)

Фото для новини

17:00 12 лютого 2019 р.

У Львові відремонтують чотири народні доми

На засіданні комісії культури, молодіжної політики та спорту Львівської міськради погодили титульні списки розподілу коштів між установами, підпорядкованими управлінню культури ЛМР.

Культура

Фото для новини

12:00 11 лютого 2019 р.

У Львові продовжуватимуть реставрацію брам

У 2019 році продовжить роботу програма співфінансування реставрації історичних дверей і брам між Львівською міською радою (70% вартості робіт) і мешканцями (30%).

Культура

Фото для новини

15:25 9 лютого 2019 р.

В Україні визначать 10 видань для публікації гендерних матеріалів

Волинський прес-клуб, Гендерний центр Волинської області та Інтерньюз-Україна запрошують журналістів/журналісток регіональних друкованих та інтернет-видань до участі в конкурсі зі створення матеріалів на гендерну тематику (на гонорарній основі).

Культура

Фото для новини

15:14 9 лютого 2019 р.

У лютому стартує гендерний моніторинг ЗМІ 24 областей України

Волинський прес-клуб у партнерстві з Гендерним центром Волинської області, Незалежною громадською мережею прес-клубів України розпочинають наступну хвилю з розвитку гендерної чутливості українських медіа та формування недискримінаційного суспільства.

Культура

Фото для новини

09:00 9 лютого 2019 р.

Президент присвоїв почесні звання двом львів’янам

Президент України нагородив двох артистів Львівського національного академічного українського драматичного театру імені Марії Заньковецької почесними званнями за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення й багаторічну сумлінну працю.

Культура

Фото для новини

17:30 8 лютого 2019 р.

У Львівській ОДА приймають заявки на реалізацію мистецьких проектів

Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації, у межах Комплексної програми розвитку культури Львівщини на 2019 рік, оголосив шість конкурсів за різними напрямами для отримання фінансової підтримки з обласного бюджету.

Культура

Фото для новини

15:10 4 лютого 2019 р.

204 парафії МП вже перейшли до ПЦУ, – нардеп

Представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко заявила під час засідання погоджувальної ради в парламенті: «На сьогодні, фактично за півтора місяці, до української Православної церкви перейшли близько 204 парафій».

Культура