У Львові відбудеться сольний концерт бразильського піаніста

16:05 24 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: galinfo.com.ua

У неділю, 29 вересня, о 15:00 у Львівській національній філармонії з сольним концертом розпочнеться бразильський піаніст Пабло Россі.

Про це повідомили у вівторок, 24 вересня, у Львівській облдержадміністрації, де також розповіли: «Учень відомої піаністки Елісо Вірсаладзе, Пабло Россі є лауреатом багатьох міжнародних змагань, серед яких став переможцем у десяти. Зокрема, у таких престижних конкурсах як «Magda Tagliaferro» (1998), «Encuentro Internacional de Jovenes Musicos (2001) та «Ciutat de Carlet» (2002). Пабло Россі брав участь у численних фестивалях у Бразилії та Аргентині. Від моменту свого членства в спільноті «The Keyboard Trust» (Лондон, Англія), він також виступав із концертами у США, Італії, Німеччині, Італії та Іспанії».   

«Перший свій конкурс виконавець виграв у семирічному віці, а вже в 11 записав перший компакт-диск, що включав композиції Бели Бартока, Роберта Шумана, Петра Чайковського, Сергія Рахманінова, Дмитра Шостаковича та інших.   Концерт у Львові відбудеться за підтримки посольства Бразилії в Україні», – поінформували також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів