У львівському театрі яскраво розпочнуть сотий сезон

12:00 26 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Першому академічному українському театрі для дітей та юнацтва у Львові відкриють ювілейний 100-й сезон

Про це повідомили в четвер, 26 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «У 2020 році Першому академічному українському театру для дітей та юнацтва виповнюється 100 років, проте вже цього року установа розпочинає 100-й театральний сезон. Львів'ян та гостей міста запрошують долучитися до святкової програми та прем'єрних показів».

«Перший театр відкритий до нових форматів роботи та, водночас, береже театральні традиції. Відтак в цьому сезоні буде багато подій та проектів – виставка архівних театральних фотографій, резиденція та вистави румунського режисера Косміна Матея», – поінформували також у міськраді.

«Ювілейний театральний сезон розпочнеться 27 вересня об 11.00 на площі Ринок яскравим флешмобом, за участі львівських школярів, опісля якого святкова хода рушить вулицями міста до Першого театру, де на його подвір'ї на вулиці Гнатюка, 11 продовжиться святкова програма. Вже о 18.00 на глядачів чекатиме прем'єрний показ вистави «Pentecost», проте «Парад прем'єр» ювілейного сезону триватиме до кінця вересня», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів