У Львові буде благодійний концерт в органному залі

11:48 23 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com

У середу, 25 вересня, у Львівському органному залі відбудеться «The Doors: Великий прийом» – благодійний концерт, в якому беруть участь кращі музиканти Львова.

Про це повідомили в понеділок, 23 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Відвідувачі концерту зможуть не лише насолодитися музикою, але й зробити свій внесок в оновлення вхідної брами Органного залу. Для відвідувачів події «The Doors. Великий прийом» гратимуть кращі музиканти Львова – Андрій Уличний виконає Другу скрипкову сонату Й.С.Баха, Наталія Степаняк співатиме арії Баха та Моцарта під музичний супровід Надії Величко, Світлана Позднишева зіграє на клавесині «перлини бароко» – твори Генделя, Куперена та Рамо, міні-концерт із арій Сен-Санса, Шумана, Брамса, Регера презентує дует Лілії Коструби (сопрано) та Марфи Шумкової (мецо-сопрано) під фортепіанний супровід Ярослави Матюхи.

«Окрім того команда Органного залу відкриє всі таємниці: проведе екскурсію всередині, розкаже, як влаштовано орган, відкриє фрески Яна Генріка Розена, які майстри-реставратори рятують від півстолітнього забуття. Купуючи квиток, відвідувачі концерту мають можливість допомогти нам відреставрувати вхідну браму для Львівського органного залу», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів