Конгрес культури «Перехід 1989» пройде у Львові

14:45 25 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У жовтні у Львові відбудеться масштабна подія для українського інтелектуального та мистецького середовища – Конгрес культури «Перехід 1989».

Про це повідомили в середу, 25 вересня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Конгрес культури «Перехід 1989» буде присвячений аналізу культурного досвіду України та Європи за останні 30 років і напрацюванню рекомендацій для культурної сфери України».
«Конгрес культури «Перехід 1989» збере у Львові понад 200 учасників – представників сфери культури – і буде присвячений аналізу культурного досвіду України та Європи за останні 30 років і напрацюванню рекомендацій для культурної сфери. Конгрес має дискусійну та мистецьку програми», – поінформували також у міськраді.

«Серед тем конгресу – культурні трансформації після Берлінського муру, «мури» нової Європи, як міряти культуру, культурні стратегії, культурні політики міста. Участь у дискусіях візьмуть представники України, Польщі, Естонії, Німеччини, Боснії та Герцеговини, Бельгії, Канади, Ізраїля», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів