Культура (cтор. 103)

Фото для новини

11:15 24 липня 2019 р.

У Львові дискутуватимуть про трансформацію міського простору

У середу, 24 липня, о 16.00 у Меморіальному музеї тоталітарних режимів «Територія Терору» на проспекті Чорновола у Львові розпочнеться дискусія «Трансформації міського простору: де межа?».

Культура

Фото для новини

12:20 23 липня 2019 р.

У Шевченківському гаю Львова завершують облаштування паркової зони

Міський голова Львова оглянув хід виконання робіт з будівництва Інформаційно-освітнього центру та парковки в Музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького на вулиці Чернеча Гора (Шевченківському гаю).

Культура

Фото для новини

13:32 22 липня 2019 р.

На Львівщині розпочався форум учнів суботніх і недільних шкіл

28 дітей із Греції, Литви, Польщі, Португалії, Іспанії, Італії, Туреччини завітали на Львівщину, аби взяти участь у форумі учнів суботніх і недільних шкіл, які функціонують при громадських організаціях закордонних українців.

Культура

Фото для новини

13:33 20 липня 2019 р.

Львівська міськрада не застрахувала мозаїку Патика від знищення, – юрист

Знищена мозаїка Володимира Патика мусить бути відновлена. За відновлення повинен заплатити забудовник, який бульдозером зруйнував твій мистецтва. Але й львів’яни готові за рахунок спільнокошту долучитися до реанімації твору мистецтва.

Культура

Фото для новини

16:48 19 липня 2019 р.

Колоквіум європейських парафій пройде у Львові

Львів прийматиме 30-й, ювілейний, Колоквіум європейських парафій (СЕР), який об’єднує священиків і мирян, котрі хотіли б надати більш динамічного життя своїм парафіям.

Культура