У Львові буде фестиваль здорового способу життя

11:30 23 липня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: 032.ua

27 та 28 липня у Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького проведуть фестиваль здорового способу життя «So Green Fest».

Про це повідомили у вівторок, 23 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Основна ідея фестивалю – популяризація здорового способу життя у всіх проявах: здорова їжа, спортивні заняття та корисні звички. Організатори обіцяють відвідувачам фестивалю велику кількість активностей та відпочинкових зон для зручного відпочинку з усією родиною – 15 фуд-кортів, маркет свідомих брендів, дитяча та спортивні зони».

Організатори зазначили: «Ким би ти не був, приходь на «So Green Fest» у Парк культури та проведи літні вихідні на свіжому повітрі разом з друзями та рідними. Ми подбаємо про: корисні лекції, насичену спорт програму, смачну та здорову їжу, цікавий ярмарок органічної продукції та хенд-мейду, один гектар зон відпочинку, мільйон фотозон та драйвову музику для вечірнього фітнесу».

«Вартість вхідного квитка – 40 гривень. Для дітей віком до 12 років та для людей пільгових верст населення безкоштовний. Фестиваль впродовж двох днів працюватиме з 12.00 до 22.00 на площі біля малої літньої сцени у Парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів