На Львівщині розпочався форум учнів суботніх і недільних шкіл

13:32 22 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

28 дітей із Греції, Литви, Польщі, Португалії, Іспанії, Італії, Туреччини завітали на Львівщину, аби взяти участь у форумі учнів суботніх і недільних шкіл, які функціонують при громадських організаціях закордонних українців.

Про це повідомили в понеділок, 22 липня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Діти ознайомляться з історично-архітектурними пам’ятками Львівщини, візьмуть участь у численних майстер-класах, оглянуть експозиції музеїв. Окрім цього, для учасників форуму підготують насичену культурну програму».

«Школярі відвідають стадіон «Арена-Львів», познайомляться з представниками відділення Національного олімпійського комітету у Львівській області та переглянуть відеопрезентацію спортивного потенціалу області. Проект ініційований Міністерством закордонних справ України і відбувається за сприяння Української греко-католицької церкви, зокрема – Василіянськго інституту філософсько-богословських студій імені митрополита Йосифа Велямина Руцького, товариства «Україна-Світ», а також Львівської обласної державної адміністрації», – поінформували а ЛОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів