Ув'язнених у шести західних областях перевозитимуть на новому бусі

15:07 20 січня 2022 р.

Фото до новини

Цей комфортабельний автобус обласна влада придбала за гроші платників податків Львівщини.

Сьогодні Західне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції отримало ключі від сучасного комфортабельного автобуса, придбаного за кошти з обласного бюджету. Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Автобус «Hyundai H-350» придбали в межах реалізації комплексної програми «Безпечна Львівщина» у 2021 році. Його загальна вартість складає 1 млн 320 тис. гривень.

«Сьогодні ми передаємо в підпорядкування управління новий автобус, який обслуговуватиме шість областей країни», - керівниця апарату Львівської облдержадміністрації Ірина Шурпяк.

Транспортний засіб призначений для перевезення ув’язнених, а також для персоналу управління у випадку оперативного реагування на нештатні ситуації, які виникатимуть на території в межах повноважень ЗМУ МЮ.

Повноваження  Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції поширюються на територію Львівської, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської і Тернопільської областей.  

У підпорядкуванні перебувають 16 установ виконання покарань.

Після вручення ключів від автобуса відбулось засідання Колегії управління за результатами оперативно-службової та господарської діяльності за 2021 рік.

У Львові збудують європейської якості в`язницю за більше, ніж 1 млрд, - міністр

Поліція наглядатиме за всією Львівщиною через інтегровані відеокамери

Військові формування та правоохоронні структури на Львівщині профінансують на 37 млн грн

У квітні 30 громад Львівщини матимуть своїх офіцерів поліції: так званих шерифів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів