Заховався під матрац: у Шегинях упіймали ухилянта

14:47 13 травня 2022 р.

Фото до новини

У такий спосіб чоловік призовного віку намагався сховатися від контролю і потрапити до Польщі, адже законних підстав для виїзду за кордон у нього не було.

Про це повідомило Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише Dailylviv.com. Сьогодні вранці до пункту пропуску «Шегині» водій мікроавтобуса привіз вісьмох пасажирів, про що було зроблено відмітку в контрольному талоні. Однак, на паспортний контроль прибув водій і сім пасажирів.

Куди щезла ще одна особа? - зацікавилися прикордонники.

Відповідь отримано під час огляду транспортного засобу. Мікроавтобус виявився дуже зручним, тож молодому чоловікові не склало труднощів переміститись з пасажирського сидіння до багажного відділення і зануритись між сумкамийа валізами, ще й прикритись смугастим матрацом.

У такий спосіб українець намагався сховатися від контролю і потрапити до Польщі, адже законних підстав для виїзду за кордон у чоловіка призовного віку не було.

Особу через кордон не пропущено ті притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 204-1 КУпАП. Стосовно перевізника прикордонники Львівського загону надіслали повідомлення до Нацполіції: в його діях вбачають ознаки злочину, передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Як прикордонники приймають окремі рішення щодо пропуску біженців, які їдуть за кордон

На Львівщині ухилянт від служби у війську втікав за кордон як водій автобуса

Дружина у багажнику Лексуса намагалася вивезти свого чоловіка за кордон (відео)

Два роки ув'язнення за спробу втекти з України в Польщу

Зловмисники зібрали дані про близько тисячу водійських посвідчень: під виглядом перевірки

На Львівщині розпочали 102 кримінальних провадження за підробку документів для уникнення мобілізації: ціна питання

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів