За $20 тисяч військовозобов’язані виїжджали за кордон

17:16 22 березня 2022 р.

Фото до новини

Мешканця Львівщини затримали за організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон України до Польщі.

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру мешканцю Львівщини в організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України (ч. 3 ст. 332 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, чоловік налагодив схему переправлення військовозобов’язаних громадян через кордон за 20 тис дол США.

21 березня 2022 року фігурант організував перевезення чоловіка до Республіки Польща. Реалізувати план не вдалося, особу було викрито.

Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, а також щодо притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до вчиненого правопорушення.

Правопорушення викрито прокурорами обласної прокуратури спільно зі слідчим управлінням Головного управління Нацполіції у Львівській області за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Нагадаємо, що Суркіси у третій день війни вивезли більше $17 млн і онуків призовного віку: подробиці втечі.

Водії призовного віку, які перевозять гуманітарний вантаж через кордон, мають пройти певну процедуру

На Львівщині повідомили, скільки військовозобов’язаних переселенців стало на облік

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів