29-річного держреєстратора судитимуть за фальсифікації у реєстрі

11:37 12 вересня 2022 р.

Фото до новини

За несанкціоновану зміну інформації у Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень підозрюваному, 29-річному львів’янину, загрожує покарання – штраф до чотирьох тисяч неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років.

По це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Dailylviv.com.

Зловмисника викрили слідчі відділення поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 спільно зі співробітниками Управління протидії кіберзлочинам у Львівській області за процесуального керівництва Жовківської окружної прокуратури.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що підозрюваний, перебуваючи на посаді державного реєстратора, несанкціоновано змінив у Державному реєстрі прав на нерухоме майно та їх обтяжень інформацію щодо багатоквартирного житлового будинку, розташованому в одному з сіл Львівського району.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років.

Держреєстратори вкрали 5 га ландшафтного парку у Львові для своїх клієнтів

Державний реєстратор позбавила львів’янина квартири

У Львові держреєстратор вкрав квартиру у законного власника

Львівська юстиція закликала скаржитися на держреєстраторів

Власників майна смс попереджатимуть про рейдерство

Дві маніпуляції ЛМР на п'ятиповерховому будинку біля парку імені Івана Франка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів