У Рудному реконструюють водогін, що збалансувати тиск води на проблемних вулицях

13:04 28 лютого 2023 р.

Фото до новини

У смт Рудно проведуть реконструкцію водопровідної мережі на вул. Лісній для збалансування тиску на проблемних вулицях.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Це рішення дозволить збалансувати тиск води на кількох проблемних вулицях. Тендер на реконструкцію водопровідної мережі по вул. Лісній відбувся і зараз фахівці ЛМКП «Львівводоканал» обирають найкращі пропозиції серед заявлених учасників тендеру.

Як наголошують у Львівводоканалі, більшу частину смт Рудно Львів забезпечив питною водою ще восени минулого року. Для цього у 2022 році «Львівводоканал» взяв на баланс уже наявні сільські мережі, по яких подавалась технічна вода із КП «Теребля». Їх під'єднали до водопроводу з помпової станції «Карачинів». Для цього проклали відтинок нового водопроводу до селища. Завдяки цьому мешканці Рудно отримали питну воду з артезіанських свердловин «Львівводоканалу».

Однак, попри проведений комплекс ремонтних робіт з налагодження якісного водопостачання, на деяких вулицях досі є проблеми з тиском, що спричинені поганим технічним станом сільських мереж (вулиці: Шевченка, Лисенка, Галицька, Квіткова та Драгоманова). Щоб розв'язати цю проблему, «Львівводоканал» спроєктував кільцюючу мережу на вулицях Шевченка - Лісна, що дозволить збільшити тиск на проблемних вулицях.

«Уже проведено тендер для визначення переможця з реконструкції водопровідної мережі по вул. Лісній у Рудному. Зараз триває процедура акцептування, визначення переможця тендеру та укладання з ним угоди. «Львівводоканал» залишає за собою авторський та технічний нагляд за виконанням робіт із реконструкції цієї ділянки водопроводу», - повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

Відтак, департаментом житлового господарства та інфраструктури ЛМР подано пропозиції до бюджету розвитку Львівської міської територіальної громади на 2023 щодо передбачення коштів в сумі 3,5 млн грн для виконання робіт із реконструкції водопровідної мережі по вул. Лісній у смт. Рудно.

Львівводоканал продаватиме бутильовану питну воду з доставленням. Ціна

Львівводоканал відкрив на Сихові Центр води: що пропонує і яка ціна

Не пийте воду з двох популярних джерел у Стрийському районі: вона шкідлива

У Львові питну воду роздають з 13-ти пожежних гідрантів: адреси

На Дрогобиччині через неякісну воду в 7 разів збільшилася динаміка інфекційних захворювань

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів