У Львові на кожній новій будівлі встановлять камери відеоспостереження

18:10 23 грудня 2021 р.

Фото до новини

Вони будуть під'єднані до міської системи відеоспостереження «Безпечне місто Львів».

Про це повідомив секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак на своїй сторінці у фейсбуці, нагадав інформпортал депутатів Львівської міської ради, пише Dailylviv.com.

"Упродовж кількох місяців депутати спільно з поліцією та працівниками виконавчих органів розробляли, а сьогодні затвердили на засіданні ЛМР комплексну безпекову програму – «Безпечне місто Львів». Вона розрахована на 5 років і передбачає цілу низку заходів як превентивного характеру, так і оперативного реагування.

Один з основних напрямків – удосконалення системи відеоспостереження. За підрахунками правоохоронців, у Львові потрібно додатково встановити близько 5000 камер – і за рік це допоможе знизити злочинність практично у 5 разів. Ця річ є досить коштовною, тому запропонував колегам узаконити зобов’язання для забудовників – своїм коштом встановлювати камери відеоспостереження на кожній новій будівлі та підключати їх до міської системи (до речі, останні містобуди виконавчий комітет видавав уже з врахуванням цієї правки)".

Поліція наглядатиме за всією Львівщиною через інтегровані відеокамери

Славське поставлять на відеоспостереження

Як правильно обрати камери відеоспостереження для дому

На трасі Київ-Чоп встановлено 13 з 22 відеокамер Львівщини: що фіксують

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів