Споживання електроенергії на Львівщині становить лише 25% від запланованого, - Львівобленерго

15:25 24 листопада 2022 р.

Фото до новини

Через дефіцит напруги в загальній мережі, станом на зараз у Львівській області споживання електроенергії становить лише 25% від запланованого.

Про це сьогодні, 24 листопада, повідомив на брифінгу Роман Іванців, технічний директор ПАТ «Львівобленерго», пише Dailylviv.com.

За його словами, через дефіцит напруги в загальній мережі, станом на зараз у Львівській області споживання електроенергії становить лише 25% від запланованого. Відтак електропостачання першочергово подається до об’єктів критичної інфраструктури. А кожні 4 години будуть змінювати споживачів, до яких подають електрику.

«Деякі мешканці можуть обурюватися, що одні будинки мають електрику, а інші ні, одним вимикають, іншим ні. Це пов’язано з тим, що об’єкти критичної інфраструктури не мають прямого живлення, а від них паралельно живляться інші споживачі. Також, коли стаються повітряні тривоги, наші працівники не можуть здійснювати планових вимкнень. Відтак якщо, наприклад, будинок планово відключений від світла, і через 20 хв його мали б увімкнути, та через 10 хв почалася повітряна тривога, то цей будинок зможуть включити лише після завершення тривоги і, звісно, що за умови, що нічного не пошкоджено», – пояснив Роман Іванців.

Знеструмлення Львова чи Києва: заплатити за паркування через паркомати та EasyPay неможливо. Що робити

У Львові лише частково працюють чотири маршрути електротранспорту. Що буде ввечері

Лише 30% Львова отримує електроенергію: що працює

СБУ провела обшуки в енергокомпанії, яка контролює 6 обленерго і має російських власників

Тимчасові схеми, за якими заживили область, не витримують навантаження, - Козицький

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів