Тимчасові схеми, за якими заживили область, не витримують навантаження, - Козицький

16:09 24 листопада 2022 р.

Фото до новини

Під час вчорашньої масованої ракетної атаки по Україні на Львівщину прилетіли 5 ворожих ракет. Три з них Сили Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України збили.

Про це повідомив начальник ЛОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

"Продовжуємо обладнувати усі об’єкти, які забезпечують життєдіяльність нашої області, додатковими захисними екранами", - сказав Козицький.

Об’єкти критичної інфраструктури у Львівській області працюють. На випадок екстрених ситуацій усі вони мають дизель-генератори. 

Козицький пояснив особливості подання електроенергії на Львівщині.

За словами начальника ЛОВА, якщо будинок живиться від однієї лінії з об’єктом критичної інфраструктури, у ньому, швидше за все, також буде світло. Усі інші абоненти отримують електроенергію за чергою. Це пов’язано з тим, що зараз одночасно користуватися живленням можуть лише близько 30% споживачів Львівщини. Тимчасові схеми, за якими заживили область, не можуть витримати навантаження, яке необхідне, щоб одночасно отримували електроенергію всі.

"Коли у вашій домівці відновлять електропостачання, вмикайте прилади поступово – починайте з тих, які мають невисоку потужність. Насамперед зарядіть телефони, павербанки та ліхтарики. Порохотяги, пральні машини, обігрівачі й інші потужні прилади не варто вмикати у перші години відновлення живлення", -  пояснив Козицький.

У Львові лише частково працюють чотири маршрути електротранспорту. Що буде ввечері

Знеструмлення Львова чи Києва: заплатити за паркування через паркомати та EasyPay неможливо. Що робити

Споживання електроенергії на Львівщині становить лише 25% від запланованого, - Львівобленерго

СБУ провела обшуки в енергокомпанії, яка контролює 6 обленерго і має російських власників

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів