Рішення НКРЕКП про підвищення тарифів на 30% ми не впровадили у життя. Очікуємо на фінальну ціну, - мер Львова (відео)

16:10 29 вересня 2021 р.

Фото до новини

Львів технічно готовий до початку опалювального сезону. Однак, місто, як і всі інші міста України, очікує кінцеве рішення щодо вартості газу для теплопостачальних підприємств. Наразі не йде мова про підняття тарифів, однак, уряд має фіналізувати рішення щодо входження в опалювальний сезон.


Відео: ЛМР

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, пише Dailylviv.com.

«На сьогодні є рішення НКРЕКП про підвищення тарифів на 30%, але ми його не впровадили у життя. Це рішення, яке прийняв державний орган. Ми очікуємо на фінальну ціну щодо газу для теплопостачальних підприємств. Пан Немчінов озвучив вартість 7,40 грн – ок, місто це влаштовує, але подивимось, що скаже профільний міністр, щоб не було, що один міністр називає ціну 7,40 грн, а другий – 27 грн.

Ми наразі не говоримо про підняття тарифів. Ми очікуємо від держави кінцеву ціну на газ, а також на компенсаторні моменти. Зараз йде складна дискусія з урядом. У четвер на засіданні Конгресу регіональних влад має бути фіналізоване рішення щодо входження в опалювальний сезон. Бо те, що ми бачимо зараз з ціною на газ, - це спецоперація російських спецслужб, коли дестабілізують ринок газу у Європі. Ми, хочемо чи ні, мусимо на це реагувати. Це війна», - прокоментував мер міста Андрій Садовий.

Насувається опалювальний сезон, а у Львові дотепер не знають тарифів на опалення

Понад 80% об’єктів житлово-комунального господарства області готові до опалювального сезону, - ЛОДА

Львівгаз намагався відімкнути від газу об'єкти теплопостачання Львова

АМКУ змушує “Львівгаз збут” повернути споживачам переплачені за газ гроші

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів