НКРЕКП проведе позапланову виїзну перевірку АТ Львівгаз за зверненнями двох мешканців

12:41 19 січня 2021 р.

Фото до новини

Про конкретні претензії абонентів до газорозподільної компанії не написано.

Підставою для проведення позапланової виїзної перевірки є, зокрема обґрунтоване звернення фізичної або юридичної особи про порушення суб'єктом господарювання, що провадить діяльність у сферах енергетики та комунальних послуг, її законних прав.

Про це повідомлено на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, повідомляє DailyLviv.

До НКРЕКП надійшли звернення громадянина Пристаюка Б. О. від 11.12.2020 і громадянки Войціховської Н. І. від 10.12.2020 щодо дотримання АТ «Львівгаз»: вимог законодавства та пункту 2.1 глави 2 Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу, затверджених постановою НКРЕКП від 16.02.2017 № 201 (далі – Ліцензійні умови) щодо здійснення господарської діяльності з розподілу природного газу з дотриманням вимог Закону України «Про ринок природного газу», чинних Кодексу газорозподільних систем, затвердженого постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2494 (далі – Кодекс ГРМ), інших нормативно-правових актів, державних будівельних норм та нормативних документів у сфері нафтогазового комплексу, зокрема: положення глави 6 розділу X Кодексу ГРМ, положення глави 9 розділу X Кодексу ГРМ, положення глави 10 розділу X Кодексу ГРМ, положення глави 5 розділу XI Кодексу ГРМ.

Після розгляду цих звернень двох мешканців Львівщини з'явилося рішення, підписане головою НКРЕКП В. Тарасюком: Провести позапланову виїзну перевірку дотримання акціонерним товариством «Оператор газорозподільної системи «Львівгаз» (код ЄДРПОУ 03349039) вимог законодавства та ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу, затверджених постановою НКРЕКП від 16 лютого 2017 року № 201, у частині питань, необхідність перевірки яких стала підставою для здійснення цього заходу.

НКРЕКП 19 січня не зменшить тариф на розподіл газу для споживачів АТ Львівгаз

Усі газопостачальні компанії виконуватимуть рішення Кабміну. Навіть РГК Фірташа

НКРЕКП чекає на пропозиції до проекту постанови про зниження тарифів для операторів ГРС від 3,5% до 30%

З 1 квітня газопостачання Нафтогаз України можна буде оформити майже у кожному населеному пункті

П'ять способів перешкодити споживачам газу перейти до нового постачальника

Нафтогаз зробить банкрутом Львівгаз збут, якщо той не зменшить ціну на газ для населення, - екскерівник Львівгазу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів