З 1 квітня газопостачання Нафтогаз України можна буде оформити майже у кожному населеному пункті

10:22 9 січня 2021 р.

Фото до новини

А з середини січня 2021 року договір на постачання газу з державною компанією «Нафтогаз» можна буде укласти навіть у відділенні Ощадбанку, пообіцяв прем'єр-міністр Денис Шмигаль.


Відео: Львівський пресклуб

Ціна на природний газ від газопостачальної компанії «Нафтогаз України» у січні для населення в рамках тарифного плану «Місячний» складає 7,22 грн/куб.м. з ПДВ, без вартості розподілу (доставки). Така ціна у січні традиційно є нижчою за середньоринкову.

Про це повідомила ГК «Нафтогаз України», пише DailyLviv.

Як безболісно змінити газопостачальника і чи варто це робити?

Починаючи з серпня 2020 року, «Нафтогаз України» пропонує своїм клієнтам газ за одними з найнижчих цін серед постачальників. Таку ціну «Нафтогаз України» може собі дозволити завдяки помірній націнці на газ, довгостроковому контракту на гуртову закупівлю газу, а також оптимізації операційних витрат – газопостачальна компанія не розбудовує широку мережу офлайнових сервісних центрів, а пропонує зручні сервіси онлайн та залучає для підключення і обслуговування відділення й офіси наших партнерів у рамках співпраці. 

ГК «Нафтогаз України» формує ціни лише для своїх побутових клієнтів. Якщо клієнти інших газопостачальних компаній мають бажання отримувати газ за цінами ГК «Нафтогаз України», то їм потрібно змінити постачальника і перейти до ГК «Нафтогаз України». 

Зробити це можна онлайн – на сайті gas.ua чи на сайті Приват24

Або ж оформити заявку у 42 відділеннях банку ПУМБ чи в мережі регіональних партнерів. Також із початку 2021 року клієнти зможуть підключитися ще у понад 2-х тисячах відділень нового партнера, а впродовж першого кварталу 2021 року партнерська мережа збільшиться ще на 1000 відділень, що дозволить оформлювати офлайн-заявку на підключення до ГК «Нафтогаз України» практично у кожному населеному пункті.

З середини січня 2021 року договір на постачання газу з державною компанією «Нафтогаз» можна буде укласти навіть у відділенні Ощадбанку, пообіцяв прем'єр-міністр Денис Шмигаль. 

Зауважимо, що є п'ять газопостачальних компаній в Україні, які продають природний газ у січні дешевше, ніж ГК "Нафтогаз Україна" (на світлині).

Нафтогаз зробить банкрутом Львівгаз збут, якщо той не зменшить ціну на газ для населення, - екскерівник Львівгазу

З 1 лютого за транспортування газу всі споживачі на Львівщині платитимуть майже вдвічі більше, - екскерівник Львівгазу

Львівська ОТГ може повернути собі газові мережі, щоб зменшити тарифи для населення, - екскерівник Львівгазу

Нові ставки з 1 січня 2021 року за приєднання до електропостачання на Львівщині

Теплота згоряння газу або його якість у Львівській області - одна з найнижчих в Україні, - Оператор ГТС України

Диверсія - одна з версій вибуху газу на газопроводі Уренгой-Помари-Ужгород на Полтавщині

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів