Економіка (cтор. 875)

Фото для новини

16:42 10 жовтня 2014 р.

Львівщина може стати базовим регіоном для виробництва твердого палива, – ЛОДА (відео)

Як повідомили в п'ятницю в прес-службі облдержадміністрації, на нараді у ній зокрема зазначили, що Львівщина «має відповідні природні та ресурсні можливості стати базовим регіоном для розміщення технологічних виробництв з виробництва твердого палива на основі низькокалорійних сортів вугілля, деревини та відходів (деревини, рослинництва, торфу) у різних поєднаннях та формах (брикети, гранули, пилети, тирса і т.п.)».

Економіка

Фото для новини

20:04 9 жовтня 2014 р.

«Укрспирт» віднині зменшив ціну на спирт

Щоб підтримати вітчизняного виробника та уникнути кризи горілчаної галузі в умовах складної економічної ситуації, ДП «Укрспирт» зменшило максимальну вартість спирту етилового «Люкс» зі 188, 04 грн/дал до 178, 04 грн/дал.

Економіка

Фото для новини

18:35 9 жовтня 2014 р.

Перевізники Львівщини відправили мирним жителям Донеччини більше дев’яти тонн продуктів

Як повідомили в четвер у прес-службі Асоціації перевізників Львівщини, вони передали у районах, контрольованих українськими силовиками, 5 т картоплі, по тонні капусти, цибулі та борошна, по півтонни макаронів і крупи пшеничної, 60 п’ятилітрових пляшок із олією, майже півтори сотні 5 літрових пляшок мінеральної води.

Економіка

Фото для новини

16:11 9 жовтня 2014 р.

На мапі Львівської області планують залишити шість районів і 18 сільських громад, – нардеп

На мапі Львівської області планують залишити після адмінреформи 6 районів і 18 сільських громад.Про це сьогодні, 9 жовтня, на прес-конференції у Львівському прес-клубі сказав народний депутат Іван Кириленко.

Економіка

Фото для новини

15:55 9 жовтня 2014 р.

Органічну українську свинину купують Австрія та Німеччина

В Україні – 34 млн. гектарів сільськогосподарських земель. Більшість з цих ґрунтів через нестачу державного фінансування не оброблені хімією. Такі землі цілком придатні до вирощування екологічно чистих продуктів, які можна продавати на європейські ринки за вигідними цінами.

Економіка

Фото для новини

12:38 7 жовтня 2014 р.

Прокуратура Залізничного району Львова вимагає повернути місту землю на суму 9,7 млн. грн

Як повідомили у вівторок в прес-службі обласної прокуратури, до господарського суду внесено позовну заяву про розірвання укладених із приватним підприємством договорів оренди земельних ділянок на вулиці Городоцькій.

Економіка

Фото для новини

09:54 7 жовтня 2014 р.

Замість трамваю на Сихів – тролейбус коштував би у 13,5 раза дешевше, – підрахунок будівельника

За кошти, які вкладають в будівництво трамваю на Сихів, можна побудувати тролейбусну лінію туди та оновити ввесь тролейбусний парк новенькими тролейбусами. Про це на прес-конференції повідомив будівельник, генеральний директор ПрАТ «Ірокс» Ігор Микичак.

Економіка