Економіка (cтор. 873)

Фото для новини

16:48 27 жовтня 2014 р.

Завтра у Залізничному районі Львова проведуть семінар про ОСББ та організацію його діяльності

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 28 жовтня о 15.00 мешканці Залізничного району Львова зможуть взяти участь у навчальному семінарі на тему: «Як створити ОСББ у будинку та організувати його діяльність. Що для цього потрібно знати». Захід відбудеться у приміщенні залу для конференцій Залізничної райадміністрації.

Економіка

Фото для новини

11:25 27 жовтня 2014 р.

Львівський апеляційний адмінсуд зобов'язав «Шахту «Надія» сплатити понад 3 млн. грн податкового боргу

Як повідомили в понеділок у прес-служба обласної прокуратури, апеляційним адміністративним судом залишено у силі рішення суду першої інстанції за позовом прокуратури міста Львова про стягнення з ДВАТ «Шахта «Надія» (ПАТ «Шахта «Надія») несплаченого податку на додану вартість у сумі 3,4 млн грн.

Економіка

Фото для новини

15:02 23 жовтня 2014 р.

На Львівщині на чверть поменшало вакансій

Упродовж дев’яти місяців 2014 року працедавці повідомили обласну службу зайнятості про наявність 38,3 тис. вакансій, що на 23,4% менше ніж у відповідний період торік. Про це інформує відділ зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського обласного центру зайнятості.

Економіка

Фото для новини

15:25 22 жовтня 2014 р.

В Україні немає жодної недотаційної селищної ради, – нардеп

Немає жодної селищної ради в Україні, яка не є дотаційна. Для того, щоб громади самі визначали, скільки відсилати, а скільки залишити, мають бути закріплені податки на відрахування на місцях.

Економіка

Фото для новини

13:12 22 жовтня 2014 р.

22-24 жовтня у Львові – виставка «Насіння і Реманент»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, у Палаці спорту «Україна» на вулиці Мельника, 18 розпочався огляд актуальної торговельної пропозиції всіх типів насіння, саджанців, засобів захисту рослин, мінеральних добрив, пакувальних матеріалів для сільськогосподарської продукції та квітів.

Економіка

Фото для новини

14:39 21 жовтня 2014 р.

Завтра у Львові розпочинається опалювальний сезон

Згідно з розпорядженням міського голови Львова від 20.10.2014р. №365, завтра, 22 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон для усіх категорій споживачів теплопостачальних підприємств, інформує прес-служба ЛМР.

Економіка

Фото для новини

11:12 21 жовтня 2014 р.

23-24 жовтня у Львові вп’яте пройде всеукраїнський форум ОСББ

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, в ході П’ятого всеукраїнського форуму об’єднань співвласників багатоквартирних будинків обговорюватимуть реформування галузі житлово-комунального господарства, практики впровадження енергоефективних заходів, їхню державну й муніципальну підтримку.

Економіка

Фото для новини

10:52 21 жовтня 2014 р.

«Львівгаз» нагадує, що уряд зменшив соціальні гарантії споживачам-пільговикам

Як повідомили у вівторок менеджер зі зв’язків з громадськістю ПАТ «Львівгаз» Оксана Горак, у нашій області більше 240 тисяч споживачів пільгової категорії отримуватимуть менші розміри компенсацій за використання природного газу в побуті.

Економіка

Фото для новини

10:11 21 жовтня 2014 р.

У Львові облаштують підземний паркінг

Відбулась робоча зустріч представників міської влади Львова та потенційних інвесторів. Говорили про впровадження проекту підземного паркінгу у Львові, як методу вирішення проблеми паркування в центрі міста, а також презентували попередні напрацювання у його реалізації, інформує прес-служба ЛМР,

Економіка