Економіка (cтор. 870)

Фото для новини

12:33 13 листопада 2014 р.

Чеська компанія інвестує на модернізацію тепломереж і котельні під Львовом 1,5 млн. євро

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в четвер «Щоденному Львову»: «Т.в.о. голови ОДА Юрій Турянський і генеральний директор компанії «TTS» Ріхард Горки підписали 12 листопада Меморандум про співробітництво між ЛОДА та чеською компанією «TTS eko s.r.o.»

Економіка

Фото для новини

09:42 13 листопада 2014 р.

У Львові за житловими субсидіями звернулися цьогоріч 21,7 тисячі сімей

У прес-службі міської ради повідомили в четвер «Щоденному Львову», що в жовтні за житловими субсидіями звернулися до відділів управління соціального захисту 4,6 тис. заявників, що вдвічі перевищує показник попереднього звітного місяця вересня.

Економіка

Фото для новини

18:38 12 листопада 2014 р.

У Львові розпочали масштабне дослідження ІТ ринку міста

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову»: «Львівський кластер інформаційних технологій, спільно з соціологічною агенцією «Фама» та ЛМР, розпочав масштабне дослідження ІТ ринку Львова, аби краще вивчити структуру ринку, отримати його актуальні характеристики, оцінити наявний та потенційний людський капітал, залучений до роботи в індустрії, можливості й слабкі сторони сфери у Львові».

Економіка

Фото для новини

18:23 12 листопада 2014 р.

У Львові шиють розвантажувальні жилети для бійців АТО за індзамовленням

Понад 1000 розвантажувальних систем (камізельок, які одягають на бронежилет чи верхній одяг, і мають багато різних кишеньок для магазинів, патронів, гранат та інших потрібних воїну речей) пошиті у Львові. Ці розвантажувальні системи розроблені на прохання певних родів військ.

Економіка

Фото для новини

15:47 12 листопада 2014 р.

Є небезпека, що взимку електроенергію вмикатимуть на кілька годин, – експерт (відео)

Про це в ефірі громадського мовлення Львівського прес-клубу (Прес-клуб-ГІТ) під час розмови на тему «Де і яке вугілля найвигідніше купувати Україні?» повідомив експерт, заслужений енергетик України Анатолій Акімов.

Економіка

Фото для новини

15:18 12 листопада 2014 р.

Кабмін рекомендує підприємствам зробити вихідними на початку січня аж дев’ять днів

Міністр соціальної політики Людмила Денисова повідомила журналістам у середу, що Кабмін рекомендує підприємствам зробити на початку січня дев’ять днів вихідних.

Економіка

Фото для новини

13:30 12 листопада 2014 р.

У Львові розпочався ІІ міжнародний форум «Промислова безпека. Найкращі практики – 2014»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, з 11 до 13 листопада у найбільшому місті на заході України відбуватиметься ІІ Міжнародний форум «Промислова безпека. Найкращі практики - 2014».

Економіка

Фото для новини

11:45 12 листопада 2014 р.

Львів – одинадцятий у рейтингу найпривабливіших міст планети для туристів

Система пошуку та порівняння цін на готелі «Тrivago.ru» склала рейтинг 100 найбільш привабливих для мандрівників міст світу за співвідношенням ціни і якості обслуговування в готелях.

Економіка

Фото для новини

11:10 12 листопада 2014 р.

«Львівгаз» хоче підвищити тарифи на 30%

Прес-служба компанії виправдовується – оскільки за останні 10 місяців в області спожито на 17% менше блакитного палива порівняно з аналогічним періодом минулого року, вона недоотримала приблизно 105 млн. грн доходу.

Економіка