НКРЕКП розпочала відкрите обговорення тарифів на воду і газ

19:55 1 грудня 2021 р.

Фото до новини

Проєкти винесених на обговорення тарифів є суттєво нижчими від запропонованих суб’єктами господарювання.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, 1 грудня 2021 року прийняла рішення розпочати громадські обговорення тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, а також тарифів на послуги розподілу природного газу. Про це повідомила НКРЕКП, пише Dailylviv.com

На офіційному сайті Регулятора оприлюднені проєкти вказаних тарифів з метою обговорення та отримання від усіх зацікавлених сторін зауважень та пропозицій.

Проєкти тарифів на централізоване водопостачання і централізоване водовідведення сформовані з урахуванням узгоджених з органами місцевого самоврядування річних планів суб’єктів господарювання, норм питомих витрат паливно-енергетичних ресурсів, технологічних нормативів використання питної води, дотримання вимог санітарних норм та правил.

Своєю чергою проєкти тарифів на послуги розподілу природного газу розраховані відповідно до затвердженої Методики з урахуванням економічної обґрунтованості на основі поданих пакетів документів від операторів систем розподілу.

Проєкти винесених на обговорення тарифів є суттєво нижчими від запропонованих суб’єктами господарювання.

Після опрацювання усіх зауважень та пропозицій проєкти постанов про встановлення тарифів будуть підготовлені до прийняття та оприлюднені на офіційному сайті регулятора.

Ціна 7,96 грн/куб. м для побутових споживачів залишиться, якщо НКРЕКП не буде проти

Без газу можуть бути з 1 грудня у Львівській області 526 установ - найбільше в Україні

Люди не будуть отримувати збільшених платіжок за тепло, - мер Львова

 Газу у сховищах достатньо для потреб населення та соціальної сфери на весь сезон, - голова ЛОДА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів