Недобудовану школу в Брюховичах утилізовують під багатоповерхівки Greenwood (відео)

21:31 20 березня 2021 р.

Фото до новини

Недобудовану школу в Брюховичах списали і доручили демонтувати її громадській організації.


Про це повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач, пише Dailylviv.

"Просто сенсаційна знахідка ліквідаційної комісії у Брюховичах! Під час проведення інвентаризації з’ясувалося, що Брюховицька сільська рада списала школу. Саме так, недобудовану школу.

Навіть більше – доручила якійсь громадській організації провести демонтаж будівлі школи, начебто через її аварійність. І це ще не все – є рішення про передачу цій же ГО 3,46 гектара землі, що під цією школою. Попередньо, в постійне користування.

Щоб ви розуміли. Це - Брюховичі, вулиця Широка, 2. Хто орієнтується – відразу за пам’ятником Хмельницькому. Хто не орієнтується – скажу просто, кращої землі, у лісі, у Брюховичах, мабуть, вже й нема.

Ліквідаційна комісія ухвалила: всі рішення та суміжні документи у цій справі вилучаємо, будемо розбиратися. Деталі згодом",- написа Любомир Зубач.

У коментарях під цим постом мешканка Брюховичів Юлія Лацик, добре відома своєю принциповою позицією щодо тих, хто знищує рекреаційні ресурси селища, розмістила відео. Воно підтверджує, що на місці недобудованої школи вже заплановано будівництво житлового містечка Greenwood-2.

На відео представник забудовника проводить заохочувальну екскурсію для потенційних клієнтів, аби спонукати їх вкладати гроші в квартири серед лісу.

Юлія Лацик уточнила, з якої хвилини дивитися відео з цим документальним свідченням:

"З 19.33 хв. розповідають, що на місці недобудованої школи вже запланували будівництво - GreenWood city".

А сім годин тому на сторінці забудовника у Фейсбуці уже навіть розмістили таке оголошення:

"Просторі квартири для великої сім'ї в передмісті Львова. Оселі для молодих пар максимально близько до міської інфраструктури.Квартира в екозоні під оренду як вигідна інвестиція в майбутнє.
Площі: 90,7м²; 61,5м²; 40,9м².
Вартість: від 15 900 за м².
“Грінвуд 2” - оселя мрії будується ближче, ніж Ви думаєте.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів