Начальник ЛОВА Козицький розкритикував Гетманцева і Кірієнко, запідозривши їх в корупції

12:56 21 грудня 2022 р.

Фото до новини

Майже пів року ДПС України і голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики не реагували на те, що Львівська ОВА у публічному просторі звинувачувала керівництво Львівської ДПС у непрозорому відшкодуванні ПДВ.

Про це начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький написав сьогодні у ТК, інформує Dailylviv.com.

"Сьогодні вранці народний депутат України і голова Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев розродився «переможним» дописом про відсторонення керівництва Львівської податкової у повному складі за наслідками моніторингу відшкодування ПДВ у 2022 році. Мовляв, львівські фіскали повертали сумнівний ПДВ без перевірки і якщо факти підтвердять, то всіх звільнять.

За дивним збігом обставин всі перевірки та відповідні рішення виконувачка обов’язків голови ДПС України Тетяна Кірієнко провела за один день – аж у другій половині грудня. Майже через пів року з того часу як Львівська ОВА вийшла у публічний простір з підозрою керівництва Львівської ДПС у непрозорому відшкодуванні ПДВ. Аж через пів року після того як підприємці на кожному куті неофіційно розповідали про схеми у стінах Львівської ДПС. Через пів року після великої кількості публікацій у ЗМІ про перерахування коштів фіктивним компаніям. 

Чому так довго, Даниле Олександровичу та Тетяно Павлівно? Саме ви як очільник Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики та очільниця ДПС України мали б моментально реагувати на подібні факти зловживань і порушень! 

Чому новий керівник Львівської ДПС знову з приставкою в.о.? Сподіваюсь, що він не перейме досвід роботи колишнього виконувача обов’язків голови львівських фіскалів, який працював під вашим чуйним керівництвом. Також дуже б хотів публічно почути думку щодо цієї ситуації і Міністра фінансів України Сергія Марченка. 

Наостанку хочу підкреслити: щоб не повторювались подібні ситуації, недостатньо відсторонити та звільнити,  а слід довести справу до логічного завершення – щоб усі винні були покарані згідно з законом. Бо з таким підходом до роботи ми точно не зможемо знизити рівень корупції, як у Сингапурі, про який ви пишете, Даниле Олександровичу!"

Заарештовано радника ексголови ДФС України

Під час воєнного стану на Львівщині почали реєструватись юрособи з сумнівною історією, - ЛОВА

Козицький звинуватив податківців Львівщини у махінаціях і непрозорих схемах

Козицький подякував прокуратурі, поліції і СБУ за боротьбу зі схематозами ДПС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів