Заарештовано радника ексголови ДФС України

22:04 23 листопада 2022 р.

Фото до новини

За версією слідства, радник допоміг колишньому очільнику фіскалів одержати 722 мільйони гривень неправомірної вигоди.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою раднику колишнього голови Державної фіскальної служби (ДФС). Про це у середу, 23 листопада, повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) у себе в Telegram, пише Dailylviv.com.

23 листопада 2022 року ВАКС за клопотанням САП та НАБУ обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою раднику колишнього Голови ДФС України, за пособництва якого колишній очільник ДФС одержав 722 млн грн неправомірної вигоди.

Після затримання підозрюваного та не пізніше ніж через 48 годин з часу доставки до місця проведення досудового розслідування слідчий суддя вирішить питання про застосування цього запобіжного заходу.

За версією слідства колишній очільник ДФС України за пособництва свого радника протягом 2015-2016 років забезпечив юридичним особам, підконтрольним власнику агрохолдингу, відшкодування ПДВ у розмірі понад 3,2 млрд грн. У результаті він неправомірно одержав на свою користь та на користь третіх осіб понад 722 млн грн

Під час воєнного стану на Львівщині почали реєструватись юрособи з сумнівною історією, - ЛОВА

Козицький звинуватив податківців Львівщини у махінаціях і непрозорих схемах

Козицький подякував прокуратурі, поліції і СБУ за боротьбу зі схематозами ДПС

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів