На Львівщині підвищився попит на рукави для зберігання зерна: кому дадуть

12:20 17 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Термін подання заявок на отримання рукавів для зберігання зерна продовжили до 23 жовтня, - повідомив Департамент агропромислового розвитку Львівської обласної військової адміністрації.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише Dailylviv.com.

У зв’язку з великою зацікавленістю від фермерів розпочали другий етап конкурсу для аграріїв, що не встигли подати свої заявки до 9 жовтня. Для участі у другому етапі потрібно податись до 23 жовтня через Державний аграрний реєстр.

За даними Мінагрополітики, загалом надійшло 1 494 заявки від малих і середніх агровиробників на отримання 30 120 рукавів для тимчасового зберігання збіжжя.

«Рукави для зберігання зерна зможуть отримати малі та середні агровиробники, зокрема юридичні особи та фізичні особи-підприємці (ФОП), які мають у власності чи оренді від 100 до 10 000 га оброблюваних сільськогосподарських угідь. Отримані рукави учасники програми мають вивезти самостійно зі складів у своїй області та використовувати лише для зберігання власно вирощеної продукції», - зазначила заступниця директора департаменту агропромислового розвитку Львівської ОВА Людмила Гончаренко.

У разі  виникнення додаткових запитань можна зв’язатись через контакти гарячої лінії:

– з питань участі у програмі підтримки: +38 099 090 7582; +38 068 318 0943 Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО);  UA-Feedback@fao.org

– з технічних питань щодо реєстрації через систему ДАР: +38 044 339 9215; support@dar.gov.ua

На Львівщині затвердили програму, орієнтовану лише на малих і дрібних сільгоспвиробників

На Львівщині буде ще один лохиновий сад: кому дали гроші

Аграрії шести районів Львівщини отримають допомогу - 3,1 млн грн: на що скерують кошти

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів