Комісія не затвердила детальний план території, обмежений вул. Вороного, Руданського, Ліста, Коперника, пл. Міцкевича, пр. Шевченка

22:20 1 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Члени комісії комунального майна Львівської міськради розглянули два детальних плани територій.

Як повідомив голова комісії комунального майна Сергій Івах, в комісії є певні застереження до розроблення цих детальних планів, інформує портал депутатів ЛМР, пише Dailylviv.com.

"Ми розглянули питання двох детальних планів територій. З урахуванням думки мешканців ми не підтримали питання «Про затвердження детального плану території, обмеженої вул.М.Вороного, вул.С.Руданського, вул.Ф.Ліста, вул.М.Коперника, пл.А.Міцкевича, пр.Т.Шевченка". Також відправили на доопрацювання проект ухвали «Про розроблення детального плану території у районі вул.І.Нечуя – Левицького, вул.І.Котляревського, вул.М.Вербицького, вул.М.Коперника",- сказав Сергій Івах.

За словами Сергія Іваха, є зауваження щодо графічних матеріалів, які не відповідають фактичному стану речей. «Є застереження, що навколо об’єктів нерухомого майна стоять пам’ятки архітектури. Згідно з ДБНом відстань між майбутньою забудовою  і пам’ятками - 35-50 метрів. А це фактично унеможливлює будь-яку офісно-житлову забудову.

Комісія запропонувала управлінню архітектури провести консультації з усіма зацікавленими сторонами, які мають нерухоме майно на цій території.

"Тільки коли будемо мати відповіді від управління комунального майна, яке там має об’єкти, та інших співвласників, позицію управління історичного середовища, зможемо приймати виважене рішення",- наголосив Сергій Івах.

Депутати не підтримали будівництво готелю на вул. Вороного

ЛМР не відмовилася від будівництва готелю на вулиці Вороного

Пасаж Міколяша буде. Його вилучили з ДПТ заради готелю на Вороного, – підприємець.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів