Комунальним майном області керуватиме власник компанії Діамант Аурум

16:30 3 лютого 2021 р.

Фото до новини

Управління майном спільної власності Львівської облради очолить Сергій Івах. Призначення його на цю посаду підтримала комісія з питань комунального майна обласної ради.

«Комісія комунального майна підтримала кандидатуру Сергія Іваха на посаду керівника управління комунального майна Львівської обласної ради», – повідомила у середу, 3 лютого, у Facebook депутатка Львівської облради, членкиня комісії з питань комунального майна Ольга Березюк, пише DailyLviv.

Членами комісії є Седіло Микола (голова), Добош Ростислав, Василько Олена, Березюк Ольга, Свистун Інна Василівна, Филипів Роман.

За призначення Сергія Іваха ще мають проголосувати депутати на сесії Львівської обласної ради.

Нагадаємо, що Сергій Івах є депутатом Львівської міськради від «Європейської солідарності».

Керівник управління майном спільної власності Львівської облради Віктор Кусий, який перебував на цій посаді майже рік (з лютого 2019 року), розповів ZAXID.NET, що написав заяву на звільнення за власним бажанням у зв’язку з переходом на іншу посаду – заступника начальника цього управління.

48-річний Сергій Івах другу каденцію є депутатом Львівської міськради від «Європейської солідарності», очолює депутатську комісію комунального майна, ресурсів та історичного середовища ЛМР.

Сергій Івах є власником компанії «Діамант Аурум», яка займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. До лютого 2019 року Івах був директором ПП ВКФ «Ортекс». З лютого до серпня 2019 року очолював Радехівську РДА на Львівщині. ZAXID.NET також писав про зв’язки Сергія Іваха з будівельним бізнесом у Львові.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів