Комбінат Коломойського на Львівщині хочуть змусити працювати

20:53 16 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Уже в найближчий період необхідно відновити виробничий процес на Жидачівському целюлозно-паперовому комбінаті та зберегти цілісний майновий комплекс підприємства. Про це йшлося під час робочої поїздки голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки до Жидачівського району, в межах якої керівник області ознайомився з ситуацією на підприємстві.

Інформує "Щоденний Львів" прес-служба ЛОДА.

Разом із головою Львівської облдержадміністрації комбінат відвідали голова Жидачівської РДА Олександр Пітула, голова районної ради Ігор Кос, голова правління ПАТ «Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат» Микола Корсунський та народний депутат України Андрій Кіт.

Керівник Львівщини поспілкувався з колективом комбінату та розповів про кроки, які необхідно здійснити, щоб вже у найближчий час відновити роботу цього важливого для економіки району підприємства. Окрім цього, очільник ОДА побував у найбільшому цеху комбінату та пересвідчився, що обладнання перебуває у робочому стані.

Варто нагадати, що у жовтні 2014 року на підприємстві згорнуто виробничий процес, а понад 800 його працівників залишилися без роботи. Це є одним із найгостріших проблемних питань соціально-економічного розвитку району.

За повідомленнями ЗМІ, комбінат входить до концерну “Основа”, який контролює група “Приват” Ігоря Коломойського.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів