У Львові пограбували помешкання нумізмата

12:24 28 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Повідомлення про крадіжку з квартири, розташованої у будинку на площі Данила Галицького у Львові, надійшло у поліцію 26 жовтня.

Про це повідомила поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Як встановили правоохоронці, вночі зловмисник, підібравши ключі до вхідних дверей, проник у помешкання, викрав грошові кошти у сумі 5 тисяч доларів та 5 тисяч євро, а також колекцію монет та втік.

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції та слідчі Львівського районного управління поліції №1, а також співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини. Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», поліціянти протягом кількох годин встановили місце перебування зловмисника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Впустили як орендаря, а чоловік вкрав у господарів 400 тис грн і втік: пограбування пенсіонерів у Львові

Особу затриманого встановлено – ним виявився 34-річний львів’янин, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабіж. 

Правоохоронці вилучили у затриманого, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та грабіж, частину викраденого, зокрема колекцію монет, яка належала власнику помешкання-нумізмату.

Нагадаємо, нещодавно у Львові затримали зловмисників, які пограбували студента.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів